VITESS BANDENSERVICE

VITESS AIRCOSERVICE

VITESS APK KEURING

VITESS SERVICEBEURT

VITESS OCCASIONS

Regelmatig onderhoud van uw auto kan voorkomen dat een klein mankement een dure reparatie veroorzaakt.

Grote onderhoudsbeurt

Uw auto wordt bij Vitess aan de hand van een uitgebreide controlelijst op meer dan 95 punten gecontroleerd. Deze controlelijst is zorgvuldig samengesteld uit de onderhoudsbehoefte van verschillende merken. Uw auto wordt met behulp van geavanceerde apparatuur door onze specialisten gecontroleerd.

Vitess vervangt:
Olie- en luchtfilter, bougies, brandstof- en interieurfilter
tegen meerprijs en alleen als het nodig is.
Vitess ververst:
Motorolie
Vitess vult indien nodig bij:
Ruitensproeiervloeistof
Koelvloeistof
Remvloeistof

ALL in prijs inclusief:
Bij een grote onderhoudsbeurt doen wij gratis een APK keuring
Milieukosten en arbeid
Exclusief klein materiaal en btw

Een APK-keuring is geen Grote onderhoudsbeurt.
Bij een APK-keuring worden alleen punten gecontroleerd die te maken hebben met de veiligheid van uw auto. De Grote onderhoudsbeurt is veel uitgebreider; zo worden ook zaken gecontroleerd die een defect of schade aan de auto of motor kunnen veroorzaken. Bovendien worden tijdens een Grote onderhoudsbeurt diverse vloeistoffen en filters vervangen.

Distributieriem.
De distributieriem is een onderdeel dat niet gecontroleerd kan worden, ook niet tijdens een Grote onderhoudsbeurt. De enige manier om dit te doen is door de riem compleet te demonteren en tevens te vervangen. Daarom staat in het onderhoudsboekje van uw auto aangegeven bij welke kilometerstand en/of leeftijd van de auto de distributieriem vervangen moet worden. Bij de GroteĀ  onderhoudsbeurt geven wij uitsluitend advies over het vervangingsmoment van de distributieriem.

Kleine onderhoudsbeurt

Tijdens de Kleine onderhoudsbeurt wordt niet alleen uw olie ververst, maar wordt uw auto op meer dan 20 punten gecontroleerd, zoals op verschillende vloeistoffen, ruitenwissers, lichten, bandenspanning en remmen.

Vitess Automobielbedrijf
Remmingweg 24 B
1332 BG Almere
Tel: 036-5325267
Fax: 036-5326228